Coolcenter Forssa Oy, Ammattitaidolla laadukasta kylmyyttä, Mestari & Kisälli -lehti

Coolcenter Forssa Oy on suomalainen erikoiskylmälaitteiden valmistaja, joka suunnittelee ja valmistaa asiakkailleen asiakaskohtaisia ratkaisuja. Tuotannosta valmistuu hyvin monenlaisia, eri käyttötarpeisiin suunniteltuja kylmäteknisiä laitteita. Päätoiminta-alueena ovat Suomi ja Ruotsi. Ruotsin viennin osuus v. 2018 oli 20%.

Coolcenter Forssa Oy:n omistavat kolme suomalaista yksityisomistajaa. Yksi yrityksen pääomistajista, Sauli Hakala, toimii yrityksen toimitusjohtajana. 

Coolcenter Forssa Oy:n päätuotteita ovat noutolokerikot, pakastavat käymälät, jäähdytyskoneikot erilaisten tilojen viilennykseen, oma Wine Queen -viinikaappimallisto, erikoiskylmälaitteet mm. kylmäpalautusaltaat ja mittatilaustyönä valmistettavat kylmävitriinit. Oman valmistuksen lisäksi Coolcenter tuo maahan ammattikäyttöön tarkoitettuja kylmä- ja pakastinlaitteita jälleenmyyjilleen.

Coolcenter Forssa Oy vastaa tuotteidensa kylmäteknisestä suunnittelusta, tuotetestauksesta ja lopullisesta valmistuksesta. Oman tuotekehitysosastonsa avulla yritys tarjoaa korkealaatuisia ja uniikkeja ratkaisuja, jotka suunnitellaan tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa.

− Suurimpia asiakkaitamme ovat kaupan alan kylmälaitteiden valmistajat ja toimittajat, esim. Viessmann, puutarha- ja ympäristöratkaisuja valmistava teollisuus kuten Biolan ja Separett, laivanvarustamot, viini- ja keittiötarvikkeiden sekä ravintolalaitteiden jälleenmyyjät, lääketeollisuus ja muu valmistava teollisuus, kertoo myyntijohtaja Marika Mäntylä.

Coolcenter Forssa Oy, Ammattitaidolla laadukasta kylmyyttä, Mestari & Kisälli -lehti

Suomalaista työtä

Coolcenter Forssa Oy työllistää tällä hetkellä kymmenen henkilöä. 

− Yrityksen koko henkilökunnalla on vankka kokemus kylmälaitealalta valmistuksesta, myynnistä sekä markkinoinnista. Uskomme vahvasti suomalaiseen työhön ja omaan osaamiseemme alati muuttuvalla ja kehittyvällä kylmäalalla. Tarvittaessa pystymme kouluttamaan osaajamme itse, mutta edellytämme sitoutuneisuutta ja oma-aloitteisuutta.

Tuotannon kokoonpanotyöt ovat vaihtelevia johtuen hyvin erilaisista lopputuotteista. 

− Arvostamme työnhakijassa ehdottomasti oma-aloitteisuutta, aktiivista asennetta ja ongelmanratkaisutaitoja. Aikaisempi kokemus tuotannollisesta kokoonpanotyöstä luetaan hakijan eduksi.

Työ näkyy

Coolcenter Forssa Oy:n tuotteiden laajasta kirjosta kertoo se, että samaan aikaan kun Bauhaus mainostaa televisiossa Coolcenter Forssa Oy:n valmistamaa pakastavaa käymälää BiolanIcelett:iä, pääkaupunkiseudulla S-päivittäistavarakaupan noutokassipalvelua käyttävä noutaa kassinsa Coolcenter Forssa Oy:n noutolokerikosta.

Samankaltaisia juttuja