Delta Auto Forssa, Huoletonta auton omistamista, Mestari & Kisälli -lehti

Delta Auto Forssa -autoliike myy Kia-, Mitsubishi- ja Opel -autoja. Lisäksi löytyy laaja ja monipuolinen valikoima vaihtoautoja. Uudet ja käytetyt autot saa edullisella rahoituksella. 

Delta Autohuolto toimii valtuutettuna merkkihuoltona Kia-, Mitsubishi-, Mazda-, Opel- ja Chevrolet -merkeille. Lisäksi autokorjaamo palvelee merkkiin ja malliin katsomatta kaikissa huoltotarpeissa. 

− Palveluihimme kuuluu kaikki öljynvaihdoista isompiin korjauksiin. Erityisenä kunnia-asiana on, että edustamiemme automerkkien vikatilanteissa viat ja ongelmat ratkeavat meillä tehokkaasti ja nopeasti, kertoo huoltopäällikkö Henri Anttila.

Delta Auton mekaanikot ovat palvelumestareita.

− He ovat mahdollisimman paljon asiakastilanteissa mukana kertomassa suoraan asiakkaalle korjauksen kulusta ja auton kunnosta. 

Delta Auto Forssa, Huoletonta auton omistamista, Mestari & Kisälli -lehti

Vauriokorjauspalvelut toteutetaan yhteistyössä InCarin kanssa.

− Merkkihuoltoa pidetään perinteisesti kalliina, mutta me huomioimme myös vanhemman autokannan hinnoittelussamme ja pystymme luomaan erittäin kilpailukykyisiä huoltopaketteja myös pienemmän budjetin autoille.

Delta Autohuollossa huolletaan ja korjataan myös sähkö- ja hybridiautot.

Huoltoluottoa voit hakea etukäteen tai Delta laskun avulla myös pilkkoa laskusi useampaan osaan. Jos haluat aina ajaa uudella autolla, kysy Delta Drive -”yksityisleasingia”. Maksat kuukausihinnan 1-4 vuoden sopimuksella ja auto sitoudutaan ostamaan takaisin ennalta sovitulla hinnalla. Voit toki myydä auton itsekin. Delta Drive mahdollistaa aina uudella mukavalla ja turvallisella autolla ajamisen ilman yllättäviä kustannuksia.

− Meillä on tavoitteena huoleton auton omistaminen.

Samankaltaisia juttuja