Optikko Kirkassilmä, Kotimaista työtä, laatua ja osaamista – parasta näönhuoltoa juuri Sinulle!, Mestari & Kisälli -lehti

Optikko Kirkassilmä on yksityinen optikkoliike, jossa panostetaan erikoisosaamiseen. Henkilökuntamme on lisäkouluttautunut työnäkemiseen, piilolinsseihin, kuivasilmäisyyden hoitoon ja silmien terveydentilan tutkimiseen. Pääasiassa käytämme kotimaisia tavarantoimittajia, kuten esimerkiksi silmälasien linssit hiotaan Piilosetilla Liedossa. Hoyan ja Essilorin linssit ovat käytettävissämme tarvittaessa eli teemme asiakkaan tarpeiden mukaan linssivalinnan. Forssan liikkeessä hiomme muotoon kaikki silmälasiparit, tällöin voimme varmistua hionnan laadusta. Olemme tammikuulla investoineet uuteen hiontalaitteeseen, jolla saamme sadasosamillien tarkkuudella hiottua jokaiseen kehykseen mahdollisimman sopivat linssit.  Kotimaisten tuotteiden valinnalla varmistamme hyvän laadun ja omalla hiontapajalla nopean toimituksen.

Mikä vaikuttaa linssien tai kehysten hintaan?

Laatu, kestävyys ja käyttömukavuus. Linsseissä kovapinnan ja heijastamattoman pinnan kerrosten määrä on suorassa suhteessa pinnan kestävyyteen ja puhdistamisen helppouteen. Mitä vanhempaa teknologiaa valmistuksessa käytetään, sitä edullisemmin tuotteen saa. Etenkin moniteholinsseissä uuden teknologian merkityksen huomaa, sillä mitä uudempi linssi on kyseessä valmistustekniikaltaan, sitä vähemmän reunavääristymiä on näkemisessä ja sitä miellyttävämpi linssejä on käyttää. Käyttöä voi verrata autoon, kaikissa autoissa on neljä pyörää ja pääsee eteenpäin, toisilla vain ajaminen on mukavampaa! Uudemmilla digitaalisesti mitatuilla linsseillä katseleminen on helpompaa. Sama pätee kehyksissä, mitä halvempi kehys, sitä hauraampi materiaali ja pinnoitteiden kestävyys. Kehyksen laadun huomaa vasta silloin, kun niitä tarvitsee oikoa tai muotoilla. Laadukkaampaa materiaalia voi taivutella ja muotoilla paremmin.

Piilolinssit ovat tulevaisuudessa yhä enemmän vaihtoehto silmälaseille. Ne vapauttavat liikkumaan ja juhlassa voi säväyttää vaikkapa värillisillä. Piilolinssit ovat kehittyneet valtavasti viimeisen parin vuoden aikana. Melkein voi sanoa, että kaikille silmille löytyy sopivat piilolinssit. Oikealla tuotteella ja hyvällä sovituksella piilolinssit ovat miellyttävä ja terveellinen vaihtoehto kenelle tahansa!

Tervetuloa löytämään yksilöllisesti paras vaihtoehto juuri Sinulle. Optikkomme ja myyjämme ovat kouluttautuneet yksilöllisten moniteholinssien ja uudenlaisten piilolasien asiantuntijoiksi.

Tule ja varaa aikasi optikollemme tai
silmälääkärillemme, huollamme näköasiat kuntoon.

Pyrimme olemaan Paikallisesti Paras!

Samankaltaisia juttuja