Lounais-Hämeen CV, Mestari & Kisälli -lehti

Mestari & Kisälli -lehti syntyi tarpeesta kertoa meille ja muille, mitä kaikkea tällä seudulla tuotetaan. Minkälaista osaamista tekeminen vaatii ja kuinka monipuolisia työllistymismahdollisuuksia täällä onkaan.

Alueemme menestys on kiinni vetovoimasta ja kilpailukyvystä. Elinvoimaisuus tarvitsee kasvaakseen meidän kaikkien panosta. Me pystymme siihen ja olemme parhaita seutumme lähettiläitä. Ensin tarvitaan tietoa, mihin kaikkeen pystymme, mitä tuotamme, mitä kaikkea ainutlaatuistakin seudullamme tehdään.

Mestari & Kisälli -lehden ensimmäisessä numerossa kerromme, mitä kaikkea tuotetaan seudun metallialan yrityksissä. Ei kattavasti, mutta monipuolisesti. Kerromme, minkälaisia työntekijöitä yritykset etsivät ja työllistävät ja missä kaikkialla voimme näiden yritysten tuotteita nähdä.

Monta syytä olla ylpeä seudustamme

Meillä on monta syytä olla ylpeä seutukunnastamme ja sen tarjoamista mahdollisuuksista. On hienoa, että niin moni yritys avasi meille ovensa ja halusi olla mukana tekemässä lehteä, joka kertoo, että kyllä me osaamme. Ja että uusille osaajille on tilausta, työtä ja alan opiskelumahdollisuuksia on tarjolla.

Tämä on ensimmäinen osa meidän kaikkien yhteistä CV:tä. Tulevissa numeroissa perehdytämme lukijamme eri toimialoihin. Miksi? Siksi, että voimme rinta rottingilla vastata: Tällaisia ovat meidän vahvuutemme.

Mestari & Kisälli -lehden tiimi
Keijo, Hanna, Maire, Seppo ja Ville

Samankaltaisia juttuja