Forssan Levy Oy, Mielenkiintoisia työtehtäviä mielenkiintoisten tuotteiden parissa, Mestari & Kisälli -lehti

Forssan Levy Oy on perheyritys, joka on aloittanut toimintansa vuonna 1970. Forssan Levy Oy valmistaa muun muassa nostolavoja, kassapöytiä, ikkunapesureita ja kaapelinvalmistuskoneita. Tuotteita toimitetaan niin suomalaisille kuin ulkomaisillekin yrityksille. Tärkeimmät ulkomaiset asiakkaat ovat Ruotsissa ja Saksassa. Forssan Levyn valmistamia tuotteita on käytössä myös esimerkiksi Kiinassa, Brasiliassa ja Indonesiassa.

Forssan Levy Oy:n valmistamia nostolavoja toimitetaan paperi- ja sellutehtaisiin. Joka toisessa Suomen Alkossa on Forssan Levyllä tehty kassapöytä, sen tunnistaa sinivalkoisesta Levy -tuotemerkistä. Ikkunapesureita toimitetaan valtameriristeilijöihin. Lisäksi valmistetaan erilaisia koneita ja niiden osia alihankintana.

Forssan Levy Oy, Mielenkiintoisia työtehtäviä mielenkiintoisten tuotteiden parissa, Mestari & Kisälli -lehti
Kuva: Forssan Levy Oy
Forssan Levy Oy, Mielenkiintoisia työtehtäviä mielenkiintoisten tuotteiden parissa, Mestari & Kisälli -lehti
Kuva: Forssan Levy Oy

Forssan Levy Oy on tunnettu sekä tuotteistaan että laadustaan. Toimitukset suunnitellaan, valmistetaan, ja testataan Forssassa. Asiakassuhteet ovat pitkiä ja yrityksen jatkuvana tavoitteena on parantaa asiakkaidensa tuottavuutta ja turvallisuutta. Forssan Levy Oy on oman alansa edelläkävijä.

− Meillä työskentelee mm. hitsaajia, kokoonpanijoita, mekaniikka- ja automaatioasentajia sekä insinöörejä. Kone- ja tuotantotekniikan peruslinja ammattikoulussa antaa hyvät valmiudet alallemme. Perehdytämme uudet työntekijät, sillä peruskoulutus ei sisällä kaikkea sitä, mitä itse työ sisältää. Tärkeintä onkin metallialan peruskoulutus sekä halu oppia uutta, kertoo toimitusjohtaja Vesa Pehkonen.

Forssan Levy Oy:n toimitusjohtaja Vesa Pehkonen.
Kuva: Ville Koivisto

Työhakemus sähköpostiin tai soitto. Ei välttämättä tarvitse odottaa, että näkisi jossain avoimia työpaikkoja -ilmoituksen,
vaan aina voi lähestyä.

– Vesa Pehkonen, toimitusjohtaja

Forssan Levy Oy tarjoaa monipuolisia työtehtäviä ja loistavan paikan kehittyä metallialan ammattilaiseksi. Monenlaisista taidoista on hyötyä työssä. Tuotteet toimitetaan asennettuina paikoilleen, joten asentajien työmatka saattaa johtaa vaikka toiselle puolelle maapalloa. Tällöin esimerkiksi englannin kielen taito on tärkeä.

Vesa Pehkonen arvostaa niin työntekijöissään kuin työnhakijoissakin aktiivisuutta ja oma-aloitteisuutta.

− Työhakemus sähköpostiin tai soitto. Ei välttämättä tarvitse odottaa, että näkisi jossain avoimia työpaikkoja -ilmoituksen, vaan aina voi lähestyä.

Samankaltaisia juttuja