Jokioisten Lankatehdas Oy, Perinteikästä suomalaista <br>teollisuutta joen varrella, Mestari & Kisälli -lehti

Jokioisten Lankatehdas Oy:n juuret ulottuvat vuoteen 1804. Jokioisten kartanoiden silloinen omistaja Ernst Gustaf von Willebrand perusti Loimijoen varteen kankirautapajan. Jokioisten Lankatehdas jatkaa näitä, yli kaksisataa vuotta vanhoja kunniakkaita perinteitä Jarno Nummen, Rami Salmisen ja Heikki Ali-Jaakkolan omistuksessa.

− Pitkä historia ei paina. Se on enemmänkin vahvuus, jatkamme perinteikästä suomalaista teollisuutta, kertoo Jarno Nummi.

Jokioisten Lankatehtaan päätuotteet ovat hitsatut verkot ja erilaiset rautalankatuotteet. Raaka-aineena käytetään valssilankaa. Monipuolisen konekannan ja oman tuotekehityksen avulla vastataan asiakkaiden vaativimpiinkin tarpeisiin. Tuotteet myydään pääosin rautakauppoihin ja teollisuudelle.

− Kilpailua alalla on ulkomaantuonnin kanssa. Meidän valttejamme ovat tarkasti valitut raaka-aineet, laadukas valmistus ja nopeat toimitusajat. 

Jokioisten Lankatehdas Oy, Perinteikästä suomalaista <br>teollisuutta joen varrella, Mestari & Kisälli -lehti

Jokioisten Lankatehdas lisäsi tuotantoa viime vuonna kasvattaen samalla työntekijämäärää.

− Työntekijöitä on 12. Saimme hyviä työntekijöitä ihan perinteisesti lehti-ilmoituksella ja puskaradion kautta viime vuonna. Koulutuksella ei ole niinkään väliä, kun on reipas ja työhön tarttuva asenne.

Samankaltaisia juttuja