Heinämäki Oy, Pitkällä kokemuksella, <br>laadulla ja ammattitaidolla, Mestari & Kisälli -lehti

Kaino Heinämäki perusti oman yrityksen vuonna 1958 Jokioisille omakotitalon 20 neliön piharakennukseen ja teki savupiippujen pellityksiä ja peltikattoja. Oma erikoisartikkelikin oli, peltiset vesisaavit. 

Laadukkaista peltikatoistaan tunnettu yritys toimi jo 1960-luvulla koko Lounais-Hämeen alueella ja laajemmallakin. 

Heinämäki Oy on kehittynyt vakaasti pienestä peltisepänyrityksestä konekannaltaan nykyaikaiseksi, teollisuutta hyvin palvelevaksi ohutlevyalan palvelukonepajaksi.

Heinämäki Oy, Pitkällä kokemuksella, <br>laadulla ja ammattitaidolla, Mestari & Kisälli -lehti

Heinämäki Oy valmistaa ohutlevytuotteita alihankintana teollisuudelle. Tuotteita ovat erilaiset ohutlevyprofiilit, rakennusten julkisivuverhoukset sekä teollisuuden ohutlevyleikkuut, aukotukset ja taivutukset. Myös teollisuuden yksittäissarjatuotteita  valmistetaan ja suoritetaan sarjatuotteiden kokoonpanoa. Normaalin teräslevytuotannon lisäksi työstämme levytyötä myös ruostumattomasta teräksestä sekä alumiinista ja kuparista.

Palvelu on nopeaa, joustavaa ja laadukasta. Yhdessä asiakkaan kanssa etsitään tuotantoteknisiä ja taloudellisia rakenneratkaisuja tuotteille. Valtteja ovat pitkäaikainen kokemus ja korkea ammattitaito. Heinämäki Oy takaa luotettavat toimitukset ja korkean laadun työllensä.

Samankaltaisia juttuja