Asemanpuiston Lääkärikeskus Oy, Työterveyshuolto on rahanarvoinen etu, Mestari & Kisälli -lehti

Jokainen toimija osaa kehua itseään, mutta luotettavimmat suositukset saa, kun kyselee yrittäjäkollegoilta, toteaa Asemanpuiston Lääkärikeskus Oy:n toimitusjohtaja Eero Augustin, kun häneltä kysyy, mistä yrittäjä tunnistaa hyvän työterveyshuollon.

− Pyrimme kokonaisvaltaiseen, nopeaan ja tehokkaaseen palveluun, jossa asiakkaan tilanne otetaan huomioon. Hieman pienempänä toimijana pystymme olemaan joustava, mukautumaan vaikkapa haastaviin terveystarkastusaikatauluihin tai labra-aikoihin.

Suurimmalla osalla Asemanpuiston Lääkärikeskus Oy:n asiakkaista on lakisääteisen lisäksi myös sairaanhoidon palvelut. Sopimuslaajuutta voi räätälöidä tarpeen mukaan suppeasta kattavaan, joka sisältää mm. erikoislääkäripalvelut. Myös erilaisten sairauskuluvakuutusten käyttö työterveyshuollon täydentäjänä on nykyään yleistynyt kovasti.

Työterveyshuolto on työntekijälle rahanarvoinen etu ja osoitus siitä, että työnantaja osaa ja haluaa arvostaa tärkeintä tuotannontekijäänsä, ihmistä.

− Ilahduttavan moni osaa hyödyntää työterveyshuoltoa. Meitä saatetaan esim. pyytää mukaan työsuojelutarkastuksiin, uuden toimipisteen ergonomian suunnitteluun tai pitämään tyky-päivän terveysaiheista info-osuutta.

Samankaltaisia juttuja