Etelä-Suomen Sähköpalvelu Oy, Anna asiantuntijan auttaa, Mestari & Kisälli -lehti

Forssan Sähkön nimelläkin tunnettu Etelä-Suomen Sähköpalvelu Oy on palvellut perinteisenä kivijalkamyymälänä paikkakunnalla jo 23 vuotta. Sähköasennukset ja -saneeraukset kuuluvat myös toimenkuvaan ja asentajat suuntaavatkin aamuisin pääasiassa Hämeenlinnan, Riihimäen tai Hyvinkään suuntaan.

Aleksinkadulla sijaitseva myymälä palvelee kaikissa sähkö- ja valaistusasioissa rakentajasta kodin sisustajaan, taloyhtiöistä teollisuuslaitoksiin.

– Myymälästä haetaan aika tasapuolisesti niin sähkötarvikkeita kuin valaisimia, ja näin syksyllä tietenkin polttimoita ja sähkölämmittimiä. Meillä on hyvä valikoima erilaisia johtoja ja kaapeleita, joita voi ostaa määrämittaisena. On mukavaa asiakkaallekin, kun ei tarvitse turhaan ostaa ylimääräisiä metrejä, sanoo myymälässä työskentelevä Tuija Törmä

– Yritämme myös aina löytää sen, mitä asiakas etsii, vaikka kysymyksessä olisi esimerkiksi hiukan harvinaisempi polttimo. On hienoa, kun saa ratkaistua asiakkaan ongelman.

Myymälässä asiakkaita palvelevat tarvittaessa myös sähköalan ammattilaiset Kari ja Ville Saari.

Valoa kaikille

Myymälässä on laaja valikoima valaisimia hyvin moniin tarpeisiin ja olosuhteisiin sekä sisälle että ulos, töihin ja tunnelmointiin. Tilauksesta on mahdollista saada monen eri maahantuojan valaisimia.

– Tällä hetkellä trendien harjalla kulkevat edelleen valkoinen, musta ja erilaiset puun sävyt. Luonnonmukaisuus näkyy materiaaleissa, on puuta, rottinkia, bambua jne. Ne liittyvät myös boho-tyyliin, rentoon ja mukavaan trendiin.

Asiakkaiden tietoisuus valon väreistä ja määristä on kasvanut ja siksi yhä useampi asiakas tietää mitä haluaa.

– Toki me neuvomme mielellämme, jos asiakas neuvoa kaipaa. Valaisimia on niin paljon, että vaihtoehtoja löytyy ja aina pystytään valaisemaan se, mitä valaista halutaan. Tekniikka on kehittynyt valaistuksessa paljon – valojen väriä ja voimakkuutta voi säätää vaikka puhelimesta tai kaukosäätimestä. Äly ja valo on yhdistetty ja kaikki on hyvin helppokäyttöistä.

Tuija Törmä suosittelee sähköasentajaa asennuksiin.

– Vastoin kuvitelmia, sähköasennukset eivät ole kalliita, mutta ammattilaisen tekemänä aina turvallisia. Jos tuntee esimerkiksi epävarmuutta valaisimien asennuksessa on parempi pyytää sähköasentaja paikalle kuin arvailla itse. Kun sähköasentaja asentaa valaisimet, ne toimivat oikein ja ovat turvallisia.

Samankaltaisia juttuja