Sähköasennus Karppelin Oy, Karppelin Oy uusiin tiloihin, Mestari & Kisälli -lehti

Sähköasennus Karppelin Oy:n uusi tuotantohalli on valmistumassa lokakuussa 2020 Valtatie 2 varteen Jokioisille. Suuremmat ja ajanmukaisemmat toimisto- ja tuotantotilat lisäävät näkyvyyttä, tehokkuutta sekä parantavat työturvallisuutta. Investoinnin myötä pystymme vastaamaan paremmin suurempiin työtilauksiin, valaisin myyntiin sekä valaisin- ja sähkösuunnitteluun, kertoo Antti Karppelin.

Antti Karppelin on ollut 20 vuotta alalla, josta yrittäjänä 14 vuotta. 

– Mielenkiinto sähköalaan ja työhön on säilynyt. Ala kehittyy kovaa vauhtia ja tulee uutta opittavaa.

Karppelin Oy hoitaa sähköurakointia teollisuudessa, myymälä- ja liiketiloissa, omakotitaloissa ja taloyhtiöissä sekä maatalouden eri kohteissa.

Sähköasennus Karppelin Oy, Karppelin Oy uusiin tiloihin, Mestari & Kisälli -lehti
Sähköasennus Karppelin Oy, Karppelin Oy uusiin tiloihin, Mestari & Kisälli -lehti

Karppelin Oy on vuosien myötä urakoinut lukuisissa erilaisissa kohteissa mm. prosessiteollisuudessa, pienteollisuudessa, lämpölaitoksissa, voimalaitoksissa sekä ydinvoimalan revisiotöissä.

– Meille tärkeää on se, että työt hoidetaan aina loppuun asti, mikä tarkoittaa käyttöönottoa ja lopullista testausta. 

Aiemmin Karppelin Oy teki pääosan työstä Forssan talousalueella, mutta vähitellen alue on laajentunut ja projektikohteita on ympäri Suomea, suurin osa kuitenkin Etelä-Suomen alueella.

– Poikkeusajat ovat tuoneet omat haasteensa työhön ja on jouduttu miettimään uusia ratkaisuja työkuvioihin ja toimintaan hyvinkin nopealla aikataululla. Näistä on kuitenkin otettu oppia ja osataan ennakoida paremmin tulevaisuudessa.

Karppelin Oy:ssä on 15 työntekijää, pitkäaikaisia ja ammattitaitoisia asentajia. Työntekijöistä osa toimii työnjohtotehtävissä, vastaten erilaisista projekteista kohteissa. 

– Henkilökuntaa koulutamme säännöllisesti, jotta pysymme ajan hermolla.

Samankaltaisia juttuja