, Lounais-Hämeen CV, osa 2, Mestari & Kisälli -lehti

Meillä osataan ja siirretään osaamista myös nuorille!

Tässä Mestari & Kisälli -lehdessä perehdymme monipuolisesti rakennusalaan paikallisten yrittäjien ja yritysten kautta. 

On ollut jälleen ilo todeta, miten paljon meillä on ammattitaitoa, kokemusta ja tuotteita, jotka ovat korkealaatuisia ja laajalti tunnettuja myös seutukuntamme ulkopuolella. Taitavien yrittäjien ja yritysten käden jälki näkyy niin asunnoissa kuin päiväkodeissa, kouluissa, muissa julkisissa rakennuksissa sekä yritysten tiloissa. 

Rakennusalalla verkottuminen on tiheää. Kukaan ei hallitse kaikkia osa-alueita monimuotoisessa prosessissa, mutta apu löytyy läheltä, seudun toiselta ammattilaiselta, koska kaikkia rakennusalan osa-alueiden osaajia löytyy.  Yhteistyö toimii, samoin monet oheistoiminnot löytyvät, kuten valmiiden kohteiden myynti ja markkinointi. 

Moni yrittäjä työntekijöineen tekee työnsä seudun ulkopuolella. Osaamisen maamerkkejä nousee ympäri Suomen. Nämäkin yritykset tuovat hyvinvointia kotiseudulleen samalla kun vievät viestiä korkeatasoisesta osaamisesta monelle muulle paikkakunnalle pääkaupunkia myöten. 

Mestari & Kisälli tekee osaltaan työtä sen hyväksi, että me ja muut näkevät osaamisen ja ammattitaidon. Haluamme myös olla osaltamme innostamassa nuoria alalle, jossa töitä on ja tekijöitä tarvitaan. Monipuolista koulutusta alalle on myös ihan ”kotinurkilla”.  

On hienoa huomata, että käsillä osaamisen taidot ovat yhä arvostettuja. Että kun nuori tulee alalle, on vanhempia ja kokeneempia ”mestareita” neuvomassa ”kisällejä”. Näin jatkuu suomalainen osaaminen sukupolvelta toiselle.

Samankaltaisia juttuja