Lounea Palvelut Oy, Parasta palvelua, Mestari & Kisälli -lehti

Lounea Palvelut Oy on paikallinen toimija, joka tarjoaa laadukkaat ICT-palvelut yrityksille ja kuluttajille Forssan ja ympäristökuntien alueella. 

– Nopeat valokuituyhteydet ja kaikki muut yritysten tarvitsemat ICT-palvelut saa meiltä – yksi kumppani riittää. Nämä mahdollistavat yritysten sijoittumisen ja menestymisen alueella, kertoo yritysmyynnin päällikkö Janne Alifrosti Lounea Palvelut Oy:stä.

Yritysmyynnin päällikkö Janne Alifrosti on tyypillinen lounealainen. Työsuhde on pitkä, kokemusta on monesta osa-alueesta ja vastuu on kasvanut kokemuksen myötä. Nyt hän vetää kuuden työntekijän yritysmyyntitiimiä.

– Tapaamme asiakkaitamme, autamme ja neuvomme heitä myös puhelimitse, käymme asiakkaiden luona ja ratkomme asiakkaiden tarpeisiin liittyviä asioita. Lounean toimintaideana on se, että yksi kumppani riittää: tarpeen kartoitus, ratkaisun suunnittelu, asennus. Prosessin ajan tiedotetaan mitä tehdään, missä mennään ja muokataan pakettia tarvittaessa vielä matkan varrellakin asiakkaalle sopivaksi.  

Janne Alifrosti ja hänen tiiminsä lähtee asiakkaan kanssa usein liikkeelle ihan sieltä perusasioista, kuten että tarvitaan nopea ja toimiva nettiyhteys tai pitää saada vaikka maksupääte tai tietokone.

– Meidän tehtävämme on aina suunnitella mahdollisimman hyvä paketti tukemaan yrityksen liiketoimintaa. Rakennamme toimivan kokonaisuuden, johon yrittäjä voi luottaa ja saa siten keskittyä omaan osaamiseensa. Meidän tehtävämme on luoda paitsi hyvät, nopeat ja toimivat, mutta myös turvalliset yhteydet. Siksi paketissa on aina myös tarvittavat turvaratkaisut. Asiakas saa myös opastuksen laitteiden käyttöön ja 24/7 valvonnan sekä päivystyksen. Häiriötilanteissa vastataan nopealla vasteajalla.

Nopean ja toimintavarman yhteyden tarjoaa tällä hetkellä valokuitu.  Forssan kaupunki on valokuidun saatavuuden suhteen jo julkinen referenssi. Saatavuus on Forssan peittoalueella jo 80-90 prosentin luokkaa, samoin ympäristökunnissa saatavuus on todella hyvä. 

Paikallista palvelua paikalla

Lounea Palvelut Oy:n toinen valttikortti on paikallinen läsnäolo, paikallinen asiakaspalvelu.

Kalle Timonen toimii yritysasiakasneuvojana Lounea Palvelut Oy:n Forssan toimipisteessä.

– Pidän työstäni. Jokainen päivä on erilainen. Saan haastaa itseäni ja kehittyä. Koskaan emme nosta käsiä pystyyn ja vaikka jatkuvasti tulee uusia asioita, kaikkiin etsitään ratkaisut lähtökohtana miten saadaan kokonaisuus parhaiten toimimaan asiakkaalle.

Asiat, joihin apua tarvitaan, ovat aivan laidasta toiseen lukkiutuneesta puhelimesta laskun sisällön ymmärtämiseen, verkkotunnuksista tökkivään tietokoneeseen. 

– Meillä on yhtiössä yli 50 asiantuntijaa, jotka puolestaan ovat meidän asiakaspalvelijoiden apuna, joten kaikkea ei tarvitse itse osata, vaan voi kilauttaa kaverille.

Lounea Palvelut Oy:llä on n. 4000 yritysasiakasta, työntekijöitä on kaikkiaan 180 ja kuten Janne Alifrosti totesi, jokaisella on oma paikkansa toimivassa organisaatiossa.

Samankaltaisia juttuja