Rakennus-10, Rakennus-10: <br>Kokemus antaa näkemystä, Mestari & Kisälli -lehti

Rakennus-10 on Forssassa sijaitseva rakennusliike, jonka toimialana on uudisrakentaminen ja saneeraukset. Uudisrakennusurakat kattavat kaikenlaiset rakennukset ulkorakennuksista loma-asuntoihin ja saneeraukset julkisivuremonteista kalustesaneerauksiin. Rakennus-10:n toiminta-alueena on Forssa lähikuntineen.

– Osaamisemme kattaa kaikki rakentamiseen liittyvät osa-alueet, kertoo Janne Lukkala.

– Käytännössähän useimmissa kohteissa rakentaminen tai saneeraus on kokonaisuus, jossa tarvitaan muitakin alan ammattilaisia. Meillä, kun on pitkään toimittu, laaja yhteistyöverkosto takaa sen, että urakoihin esimerkiksi kuuluvat lvi- ja sähkötyöt tekee myös kokenut ammattilainen. 

Asiakkaalle Janne Lukkalan mielestä on aina helpompaa se, että kaikki on kuitenkin “yhden näpeissä”. Se helpottaa myös aikataulussa pysymistä, mikä on Janne Lukkalan mielestä todella tärkeä asia. 

Janne Lukkala teki pitkän uran rakennusalalla toisen palveluksessa. Kun osaamista ja kokemusta oli karttunut 15 vuoden ajalta, tuntui oman yrityksen perustaminen luonnolliselta. Ja töitä on riittänyt uudiskohteista saneerauksiin yrittäjänäkin jo 15 vuoden ajan.

– Viime aikoina näitä saneerauksia on kyllä enemmän tällä seudulla.

Rakennus-10, Rakennus-10: <br>Kokemus antaa näkemystä, Mestari & Kisälli -lehti
Rakennus-10, Rakennus-10: <br>Kokemus antaa näkemystä, Mestari & Kisälli -lehti

Alihankintayhteistyö toimii

Rakennus -10 Oy tekee alihankintatöitä LO Rakenne Oy:ssä, joka on erikoistunut kevytparvekkeiden valmistamiseen. 

– Olemme tehneet yhteistyötä jo muutamia vuosia ja se on sujunut loistavasti, kertoo Jarmo Mäkilä LO Rakenne Oy:stä.

Ammattitaitoisia työntekijöitä ei ole helppo löytää.

– Janne Lukkalalla on niin pitkä kokemus alalta, että hän pystyy toimimaan tarvittaessa ”kympinkin” tehtävissä. Kun on maailmalta kertynyt taitoa ja kokemusta, on näkemystä muustakin kuin vain tekemisestä.

Rakennus-10:n työpanos on merkittävä, sanoo Jarmo Mäkilä.

Samankaltaisia juttuja