Kiinteistö Pi-Re Oy, Uusi osoite, vanhat konkarit, Mestari & Kisälli -lehti

Asuntoasioiden asiantuntijat ja konkarit Anne Pitkä ja Tero Rekunen toimivat nyt uuden logon alla, yhteisissä toimitiloissa Forssassa. Molemmilla heistä on vuosien kokemus, mutta myös ylin mahdollinen tutkinto alaltaan. Anne on laillistettu kiinteistövälittäjä (LKV) ja suorittanut myös ylemmän kiinteistövälittäjän tutkinnon (YKV). Tero on myös laillistettu kiinteistövälittäjä (LKV), suorittanut isännöitsijätutkinnon (ITS), mutta suorittanut myös johtavan ammatti-isännöitsijän tutkinnon (AIT). 

Kiinteistö Pi-Re Oy on yhteinen, 6 vuotta vanha yritys, joka nyt tarjoaa myös kiinteistövälitystä isännöinnin lisäksi. Kiinteistö Pi-Re Oy tarjoaa hyvää palvelua ja inhimillisyyttä.

– Meillä on paljon vanhoja asiakkaita, jotka palaavat aina kun on ajankohtaista. Se kertoo tyytyväisyydestä. Toki siitä kertoo sekin, että monesta asiakkaasta on tullut myös ystävä, Anne Pitkä kertoo.

– Meille on tärkeää, että kohtaamme aina ihmisen, emme toimeksiantoa. Olemme usein kuuntelijoita ihmisen elämän murroskohdassa.  Toki joskus onnellisessakin tilanteessa, kun ostetaan ensiasuntoa ja on juuri menty naimisiin. Mutta usein kysymyksessä on myös menetys, ero tai perintöasia – silloin on tärkeää, että asiat hoidetaan inhimillisesti ja annetaan aikaa ihmiselle.

Kiinteistö Pi-Re Oy, Uusi osoite, vanhat konkarit, Mestari & Kisälli -lehti
Kiinteistö Pi-Re Oy, Uusi osoite, vanhat konkarit, Mestari & Kisälli -lehti

Tero Rekunen painottaa ihmisen muistamista myös, kun kerrostalot tekevät korjaussuunnitelmia.

– Me alamme eläköityä ja jos taloyhtiössä ei ole korjaussuunnitelmaa, voivat remonttitarpeet lävähtää käsille samanaikaisesti. Silloin osakkeenomistajille voi tulla todella hankalia tilanteita, kun on vaikka pieni eläke ja taas tulee velkaa. Toki pitää ajatella taloudellisesti, mutta se ei estä ajattelemasta myös inhimillisesti. Tero Rekusella on tällä hetkellä noin 30 isännöitävää taloyhtiötä.
Yhteistyökumppanina on Tilitoimisto K. Katajamäki Ky, joka hoitaa taloyhtiöiden tilit ja maksatukset.

Anne Pitkä on harjoittanut kiinteistövälitystä myös Turkissa pidemmän aikaa. Tällä hetkellä on hiljaista, mutta Anne uskoo markkinoiden jälleen Turkissakin vilkastuvan, kunhan koronasta selvitään. Forssan seudulla riittää töitä tällä hetkellä Anne Pitkän mielestä sopivasti.

Näistä on nyt kysyntää:
Soma hirsimökki Tammelassa – kannattaa kysyä lisää!

Samankaltaisia juttuja